Spring naar inhoud

Klepzijkers voor Het Vergeten Kind, doe je mee?

Weet je nog, vier jaar geleden? Toen stonden we met half Teteringen om 6:00 uur 's morgens geld op te halen voor 3FM Serious Request the Lifeline. Ook dit jaar komen we in actie voor 3FM Serious Request. Op vrijdag 23 december geven we om 19:00 uur een concert bij de kerstboom op het Willem-Alexanderplein in Teteringen, om geld op te halen voor Het Vergeten Kind.

Serious request 2018

Serious Request en Het Vergeten Kind
Van 18 tot en met 24 december zamelen de DJ's van 3FM, vanuit het Glazen Huis in Amersfoort, geld in voor Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind zet zich in voor de ca. 100.000 kinderen in Nederland, die opgroeien in onveilige of onleefbare thuissituaties. Zo zorgen zij ervoor dat kwetsbare kinderen weer ‘gewoon’ kind kunnen zijn.

Doe je mee?
Kom dan op 23 december naar de kerstboom op het Willem-Alexanderplein voor glühwein, warme chocomel en live muziek. En neem een kaarsje of een lichtje mee. Dan maken we daar samen een mooi verlicht hart van, zoals in het logo van Het Vergeten Kind.

Hvk

Wil jij geld doneren? Dat kan door te bieden op een nummer uit ons repertoire, dat je graag wil horen op 23 december. Je kunt een nummer aanvragen via deze link. Een overzicht van ons al onze nummers vind je hier.

Graag tot ziens op vrijdag 23 december om 19:00 uur op het Willem Alexanderplein in Teteringen. Enne...vergeet je kaarsje niet!