Spring naar inhoud

Factor30 Poolparty

Op zaterdag 26 mei organiseren wij de spetterende Factor30 Poolparty in recreatieoord De Warande in Oosterhout. Een festival met lekker eten, een drankje, optredens van diverse artiesten en natuurlijk héél véél muziek, van onder andere Qwark!, Glupo de Kollebijne, Stuiver en Skippabeat. We starten om 18:00 uur en de toegang is gratis!

Wat is er te doen?
Voor de Factor30 Poolparty hebben we een groot aantal bands, muzikanten en verenigingen in beweging gebracht om heel mooi en afwisselend muzikaal programma in elkaar te zetten. Voor een ieder is er wat wils, van rock-en popmuziek tot klassieke en ska muziek. Naast toffe muziek hebben we ook een heleboel originele acts en kun je meedoen aan tal van ludieke activiteiten, een lekker drankje drinken, een hapje eten en met al je vrienden genieten van toffe muziek, dans, kunst en van ons! En als je wilt, kun je ook nog pootje baden in het poedelbad of even bijkomen of kletsen in een van de gezellige zitjes.

Steun ons
Draag jij ons een warm hart toe en lever je graag een bijdrage aan dit bijzondere evenement? Help ons dan met je donatie en zorg ervoor dat we Factor 30 kunnen realiseren en voor iedereen gratis toegankelijk kunnen maken!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Wil je op de hoogte blijven? Hou dan deze site in de gaten of kijk op onze facebookpagina.

 

Deel deze pagina...