Spring naar inhoud

Ruim € 2.000,- opgehaald voor 3FM Serious Request!

Het was misschien een beetje vroeg, maar wat hebben we een fantastische actie gehad voor 3FM Serious Request!

Op zaterdag 22 december arriveerden 3FM DJ's Rob en Jorien rond 6:00 uur bij Van Oosterhout Bikes & Sports aan de Oosterhoutseweg. Daar werden zij warm ontvangen door een enthousiaste Teteringse menigte die daar al 2 uur stond te wachten onder het genot van glühwein, warme chocomel, worstenbrood én natuurlijk de muzikale klanken van de Klepzijkers.

Onze actie, waarbij wij verzoeknummers in ruil voor een donatie speelden, heeft ruim € 1.000,- opgebracht. Dankzij een gulle gave van de Teteringse Ondernemersvereniging is deze toch al ruime opbrengst nog eens verdubbeld naar een totaalbedrag van € 2.002,-!

Grote dank aan AKV De Sikken, Rob van Oosterhout, de Teteringse Ondernemersvereniging, Dikke Mik en Bee Company. Mede dankzij jullie hebben wij deze actie tot een geweldig succes kunnen maken. En natuurlijk ook enorme dank aan alle donateurs en aan al het publiek, dat de moeite heeft genomen om hiervoor bij nacht en ontij in de kou te gaan staan!

Wil je meer weten over deze actie of wil je nog doneren aan het goede doel? Kijk dan op op https://kominactie.npo3fm.nl/actie/klepzijkers-teteringen-for-3fm-serious-request.

Luister de uitzending van 3FM hieronder terug!