Spring naar inhoud

Vrienden van Klep

Dit jaar vieren we ons 30-jarig jubileum en dat gaan we groots aanpakken met de Factor 30 Pool Party, een festival met medewerking van meer dan 125 goede muzikanten en artiesten. Op het zomerse buitenterrein van De Warande in Oosterhout organiseren we op zaterdag 26 mei ons beste muziekfestival ooit! Word Vriend van Klep en steun ons met de organisatie van dit festival.

Met jouw steun maken we er iets moois van!
Deel jij onze liefde voor muziek, draag jij ons een warm hart toe en lever je graag een bijdrage aan ons bijzondere evenement? Help ons dan met je donatie en zorg ervoor dat we Factor 30 kunnen realiseren en dat we het gratis toegankelijk kunnen maken. Op die manier kunnen zoveel mogelijk mensen van dit mooie en bijzondere evenement genieten. Natuurlijk krijg je er iets moois voor terug. Buiten het evenement zelf, hebben we een aantal hele bijzondere tegenprestaties waar je uit kunt kiezen.

Wat zijn de keuzen?

 • € 90,- of meer:
  Doneer jij €3,- voor elk jaar dat wij bestaan? Dan krijg je voor jezelf en 1 gast: toegang tot de VIP party, hapje, drankje, VIP button en als eerste toegang tot de Factor 30 Pool Party!
 • € 250,- of meer:
  Kom mee repeteren op één vrijdagavond als een echte Klepzijker met een echt instrument. Na de repetitie staan een hapje en drankje voor je klaar en kun je samen doorzakken met ons!
 • € 500 of meer:
  We geven een serenade van een half uur voor je huis. Je mag zelf kiezen welke nummers uit ons grote repertoire wij tijdens deze serenade gaan spelen voor je.
 • € 1.000,- of meer:
  We arrangeren je favoriete nummer voor je. Je krijgt hiervan een filmpje toegestuurd en gedurende 1 jaar spelen we dit tijdens elk optreden van ons dat je bezoekt.
 • € 1.500,- of meer:
  Je krijgt een banner op Factor 30 en je wordt samen met 1 gast het hele festival in de watten gelegd. Je krijgt beiden een t-shirt en hapjes en drankjes naar wens.
 • Geen Tegenprestatie:
  Wil je ons evenement steunen, maar hoef je hiervoor geen tegenprestatie? Dat kan uiteraard ook. We zijn je dan heel erg dankbaar en zien je sowieso graag als bezoeker op ons mooie festival!
 • Een andere Tegenprestatie:
  Wil je ons steunen, maar heb je een ander idee als tegenprestatie? Laat het ons weten en we denken graag mee hoe we dit kunnen realiseren!

Waar kun je doneren?
Doneren kan via de website van Voor de Kunst: http://bit.ly/2FHhMTg.

Deel deze pagina...